За консултација јавете се на Тел: +389(02)3116-001


РЕГИСТАР НА ОСИГУРИТЕЛНИ БРОКЕРИ ВО ОБД МЕГА БРОКЕР АД СКОПЈЕ


РЕГИСТАР НА ОСИГУРИТЕЛНИ БРОКЕРИ ВО ОБД МЕГА БРОКЕР АД СКОПЈЕ

ЕМБС:6892469 ЕДБ:4080013538792

 

Ред.БР.

Име и презиме

Адреса

Број на решение

Датум на издавање

Одговорно лице

Тел. број

Веб-страна

Датум на започнување

Датум на престанок

1.

Горан Василевски

Ул.Вељко Влахович бр.22/3-1 Скопје

ОБ-0303

07.08.2013

Горан Василевски

02/3116-001
071/266-428

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

04.09.2013

 

2.

Александар Велковски

Бул.АСНОМ
бр.24/3-5 Скопје

ОБ-0307

07.08.2013

Горан Василевски

02/3116-001
071/266-428

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

11.09.2013

 

3

 Бехар Имери

ул.Браќа иладинови бр.193Куманово

ОБ-0544

01.12.2018

Горан Василевски

02/3116-001
071/266-428

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

15.11.2018

 

4

Стефан Велиновски

ул.Тоде Думба
бр.90-3Куманово

ОБ-0570

04.04.2019

Горан Василевски

02/3116-001
071/266-428

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

08.06.2019

 

5

Велко Николовски

Ул.Востаничка
бр.132АСкопје

ОБ-0201

01.07.2011

Горан Василевски

02/3116-001
071/266-428

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

01.07.2019

 

6

Мартин Милошевски

Ул.Раде Кончар
бр.1Куманово

ОБ-0579

28.06.2019

Горан Василевски

02/3116-001
071/266-428

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

01.10.2019

 

7

Емине Реџепи Нуредини

ул.Браќа иладинови бр.193Куманово

ОБ-0618

04.03.2020

Горан Василевски

02/3116-001
071/266-428

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

04.03.2020

 

8

Мердије Имери

ул.Браќа иладинови бр.193Куманово

ОБ-0617

01.03.2020

Горан Василевски

02/3116-001
071/266-428

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

01.03.2020

 

Дома | За Нас | Животно Осигурување | Неживотно Осигурување | Партнери | Регистар | Контакт